Προφίλ

Ειδική μεταφορά ασθενών με ασθενοφόρο, υπηρεσία ασθενοφόρων, μεταφορά εντός Ελλάδος και διεθνής υπηρεσία επαναπατρισμού.

Ambulance Medical Services

Η σειρήνα των ασθενοφόρων ακούγεται καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας επειδή οι διασώστες και τα ασθενοφόρα είναι σε συνεχή ροή περιστατικών. Το εξεκιδικευμένο προσωπικό, καθώς και ο πλήρως εξοπλισμένος στόλος μας, διεκπεραιώνουν το κάθε περιστατικό σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
Η Ambulance Medical Services φροντίζει για τη μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες και ασθενών που θεωρούνται έκτακτα ή προγραματισμένα περιστατικά.
Λειτουργούμε ως εξειδικευμένο ασθενοφόρο, για άτομα με ειδικές ανάγκες μεταφοράς σε όλο την Αττική. Παράλληλα, με την υπηρεσία ασθενοφόρων μας, σας οδηγούμε σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οι παραγγελίες μας περιλαμβάνουν διακομιδές μεταφοράς σε κλινικές αποκατάστασης, νοσοκομεία και ιατρικές εγκαταστάσεις, μεταφορά ασθενών με αναπηρικό καροτσάκι ή φορείο για εξετάσεις-επανεξετάσεις, τακτικές διακομιδές σε αιμοκάθαρση, ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες κλπ.

Χάρη στην εκτενή εκπαίδευση και τη μακρόχρονη εμπειρία μας, έχουμε τη γνώση του τι πρέπει να προσέξουμε σε διάφορες ασθένειες.
Για παράδειγμα, μεταφέρουμε αρρώστους καθισμένους, ξαπλωμένους ή σε αναπηρική καρέκλα ανάλογα με την κατάστασή τους – με επαγγελματική φροντίδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σχετικά με εμάς

Διακομιδές ασθενών σε Αττική, Ελλάδα & Ευρώπη

Η Ambulance Medical Services δραστηριοποιείται στον κλάδο της μεταφοράς ασθενών από το 2012. 
Λόγω της τεράστιας ζήτησης, ο στόλος μας έχει αυξηθεί με τα χρόνια στα 4 οχήματα. Η σταθερή εμπιστοσύνη των πελατών μας, βασίζεται στο κύρος και τη συνέπειά μας.
Η εξειδικευμένη ομάδα μας αποτελείται από υπαλλήλους με υψηλό επίπεδο προσόντων και πολυετή, ειδική εμπειρία στον τομέα της μεταφοράς ασθενών.

Η διατήρηση της ανεξαρτησίας ατόμων με ειδικές ανάγκες και προβλήματα υγείας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Λόγω της άψογης συνεργασίας μας με νοσοκομεία, γιατρούς και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το σύνθημά μας είναι “Βοηθάμε”.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε εμάς, στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας και το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Προσφορές Ambulance Medical Services (AMS) στην Αττική

6 + 4 =

Η ασφαλής μεταφορά ασθενών είναι η αποστολή μας!

Κλείστε ραντεβού εύκολα και γρήγορα.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αθήνα - Αττική - Ελλάδα

Δευτέρα-Κυριακή: 08:00 - 22:00