Η Ομάδα μας

Η ομάδα της Ambulance Medical Services αποτελείται από προσωπικό εξειδικευμένο στη μεταφορά ασθενών με φορείο ή αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς και τη μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό

Στην Ambulance Medical Services καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με την εύθραυστη υγεία πολλών από τους ασθενείς μας. Εξ ου και ο πολύ υψηλός βαθμός εμπειρίας Διασωστών και Νοσηλευτών που διαθέτουμε στην ομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εργαζόμαστε αποδοτικά – γι ‘αυτό όλοι οι υπάλληλοί μας απολαμβάνουν ενδελεχή, ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Είμαστε προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις στη μεταφορά ασθενών και την υπηρεσία ασθενοφόρων, τη μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες, τη μεταφορά με φορείο και αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς και τη μεταφορά σε ταξίδια αποκατάστασης, αιμοκάθαρσης και ακτινοβολίας.

Υψηλό αίσθημα φροντίδας

Λόγω του ότι οι πελάτες μας είναι ασθενείς, άτομα με ειδικές ανάγκες, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων κλπ, τα μέλη της ομάδας μας έχουν αναπτύξει μια έντονη αίσθηση της λέξης “βοηθάμε”. Μας χαρακτηρίζει ένα υψηλό αίσθημα φροντίδας.

Οι υπάλληλοί μας είναι επίσης καλοί και συμπονετικοί ακροατές. Εκπαιδεύονται ψυχολογικά ώστε να μπορούν να διαχειριστούν κατάλληλα και να ανακουφίσουν τους ασθενείς και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους. Την ίδια στιγμή, χειρίζονται κάθε περιστατικό με εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα, αποτελώντας έτσι ένα μείγμα ευεργετικού συνδυασμού.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε εμάς, στείλτε μας την αίτηση με τα στοιχεία σας και το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Προσφορές Ambulance Medical Services (AMS) στην Αττική

11 + 5 =

Η ασφαλής μεταφορά ασθενών είναι η αποστολή μας!

Κλείστε ραντεβού εύκολα και γρήγορα.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αθήνα - Αττική - Ελλάδα

Δευτέρα-Κυριακή: 08:00 - 22:00